TUlevaisuuden timanttisille ammattilaisille

Yeply Academy on Yeplyn toimeenpanema pyörämekaanikko koulutus.  Homma käynnistyy taas tammikuussa 2024 Espoossa.   

Mikä on
Yeply Academy?

Yeply Academy on pyörähuollon koulutusohjelmamme joka perehdyttää sinut pyörän anatomiaan ja kausihuollon periaatteisiin. Maksuton kurssi järjestetään iltaopetuksena neljän viikon ajan kaksi kertaa viikossa. Kurssin suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä huoltotiimiimme joko mekaanikon tai palveluvastaavan tehtävään pyöräilykauden 2024 ajaksi.

Ole Osa
Muutosta.

Me Yeplyllä teemme työtä, jolla on aidosti merkitystä. Pyöräily on avainasemassa suurten globaalien haasteiden ja trendien, kuten ilmastonmuutoksen, kaupungistumisen ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin ratkaisemisessa. Meillä on selkeä visio uudenlaisesta pyörähuollosta: teemme pyörähuollosta ystävällistä, helppoa ja nopeaa. WE KEEP YOU RIDING. 

Koulutuksen tavoitteet

  • Oppia pyörän huoltamisen perustaidot
  • Oppia kuinka voit pidentää pyörän elinkaarta
  • Tutustua pyörän eri osiin sekä huoltoon tarvittaviin työkaluihin ja varaosiin
  • Saavuttaa tarvittava tietotaito alalla työskentelyyn

FEBRIAN, YEPLYN
MEKAANIKKO

“Oon Febrian ja toimin Yeplyllä palveluvastaavana mekaanikkona. Teen pyörien huoltoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja olen vastuussa huoltopisteestämme. Hain Yeplylle duuniin, koska olin kuullut tosi paljon hyvää firmasta. Olen aina ollu näppärä sormistani ja pyöräily on muutenkin kiinnostanut mua. Mieluusinta tässä duunissa on monipuolisuus. Asiakkaat, kohteet ja pyörät ovat aina erilaisia. Se tuo minulle semmosta freshiä fiilistä joka motivoi tekemään enemmän töitä. Suosittelen tätä työtä oikeestaan kaikille kenellä on näppärät sormet ja halua oppia uusia asioita. Mun mielestä Yeply Academy on hyvä lisäys, koska nykyään ei ole tarpeeksi osaavia pyörämekaanikkoja. Polkupyöräala kasvaa kovaa vauhtia ja pyöriä tulee enemmän ja enemmän liikenteeseen. Musta on tosi hyvä kun me Yeplyllä koulutetaan tälle alalle itse mekaanikkoja ja tietty on tosi siistiä saada uusia hyviä tyyppejä meidän tosi mukavaan tiimiin.”