Hae Yeply Academyyn ja
TYÖLLISTY KAUDELLE 2023

Teetkö päivän rutiinit ilman suurempaa suuntaa tai visiota? Ehkäpä haaveilet
ammatin vaihdosta tai mukaansa tempaavasta kesätyöstä ? Jos arvostat käsillä
tekemistä ja haluat oppia hyödyllisen ammattitaidon, hae nyt tammikuussa alkavaan
ilmaiseen pyörähuollon koulutusohjelmaamme! Ole nopea sillä paikkoja on rajoitetusti.

HUOM. AKATEMIAN HAKU PÄÄTTYNYT JA PAIKAT TÄYTTYNEET.

TYÖLLISTY YEPLYLLE KAUDELLE 2023 ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA! 

Mikä on
Yeply Academy?

Yeply Academy on pyörähuollon koulutusohjelmamme joka perehdyttää sinut pyörän anatomiaan ja kausihuollon periaatteisiin. Maksuton kurssi järjestetään iltaopetuksena viiden viikon ajan kaksi kertaa viikossa. Kurssin suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä huoltotiimiimme joko mekaanikon tai palveluvastaavan tehtävään pyöräilykauden 2023 ajaksi.

Ole Osa
Muutosta.

Me Yeplyllä teemme työtä, jolla on aidosti merkitystä. Pyöräily on avainasemassa suurten globaalien haasteiden ja trendien, kuten ilmastonmuutoksen, kaupungistumisen ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin ratkaisemisessa. Meillä on selkeä visio uudenlaisesta pyörähuollosta: teemme pyörähuollosta ystävällistä, helppoa ja nopeaa. WE KEEP YOU RIDING. 

Koulutuksen tavoitteet

  • Oppia pyörän huoltamisen perustaidot
  • Oppia kuinka voit pidentää pyörän elinkaarta
  • Tutustua pyörän eri osiin sekä huoltoon tarvittaviin työkaluihin ja varaosiin
  • Saavuttaa tarvittava tietotaito alalla työskentelyyn

FEBRIAN, YEPLYN
MEKAANIKKO

“Oon Febrian ja toimin Yeplyllä palveluvastaavana mekaanikkona. Teen pyörien huoltoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja olen vastuussa huoltopisteestämme. Hain Yeplylle duuniin, koska olin kuullut tosi paljon hyvää firmasta. Olen aina ollu näppärä sormistani ja pyöräily on muutenkin kiinnostanut mua. Mieluusinta tässä duunissa on monipuolisuus. Asiakkaat, kohteet ja pyörät ovat aina erilaisia. Se tuo minulle semmosta freshiä fiilistä joka motivoi tekemään enemmän töitä. Suosittelen tätä työtä oikeestaan kaikille kenellä on näppärät sormet ja halua oppia uusia asioita. Mun mielestä Yeply Academy on hyvä lisäys, koska nykyään ei ole tarpeeksi osaavia pyörämekaanikkoja. Polkupyöräala kasvaa kovaa vauhtia ja pyöriä tulee enemmän ja enemmän liikenteeseen. Musta on tosi hyvä kun me Yeplyllä koulutetaan tälle alalle itse mekaanikkoja ja tietty on tosi siistiä saada uusia hyviä tyyppejä meidän tosi mukavaan tiimiin.”