HUOLLATA PYÖRÄSI NIIN

USEIN KUN HALUAT 12,90€ /KK

YEPLY HUOLETON - KUUKAUSIHINTAINEN PYÖRÄHUOLTOSOPIMUS 12,90€/KK

Kiinteällä kuukausihinnalla huollatat pyöräsi millä tahansa Yeplyn huoltopisteellä niin usein kuin haluat.

MIKSI?

Yeply Huoleton on enemmän kuin pyörähuoltosopimus. Tämä on suomalaisen pyöräilykulttuurin uusi aalto! Haluamme kannustaa pyörän omistajia liikkumaan vapaammin, huolettomammin ja helpommin. Ei enää tekosyitä omistaa surullista, huonosti toimivaa fillaria.

MITEN?

Näyttävästi ja tyylikkäästi. Kuukausveloitteisen Yeply Huoleton- huoltosopimuksen voit lunastaa huoltopisteiltä tai netistä osoitteessa yeply.fi Maksat vain 12,90/kk. Sopimus on sitova ensimmäisen vuoden ajan. Pyörän voit tuoda huoltoon mille tahansa Yeplyn huoltopisteelle pääkaupunkiseudulla niin useasti kuin haluat.

MITÄ?

Kysy ennemminkin mitä ei. Yeplyn kattava kausihuolto, vaihteiden säätö, ketjujen rasvaus tai mikä tahansa muu konseptimme puitteissa oleva hellyyden osoitus pyörällesi, kaikki samaan hintaan. Varaosista joudut kuitenkin maksamaan lisähintaa. Älä ole hassu.

MY YEPLY

My Yeply on pyöräsi huoltohistoria digitaalisessa muodossa. Toivomme että se rohkaisee sinua syventämään suhdetta rakkaaseen pyörääsi. Loimme My Yeplyn jotta sinulla olisi aina tieto mitä pyörällesi on viime huolloissa tehty ja mitä huoltotoimenpiteitä suosittelemme sille tehtävän seuraavaksi. Näin sinä voit keskittyä vain nauttimaan kruisailuista.

MIKÄ LIIKKUVA PYÖRÄHUOLTO?

Me Yeplyllä uskomme että pyöräily kuuluu kaikille ja että jokainen pyörä on huoltamisen arvoinen. Tuomme liikkuvan pyörähuollon lähellesi kuin jäätelöauto konsanaan – päivisin työpaikallesi ja iltaisin naapurustoosi. Tavoitteemme on rohkea – mullistaa koko pyörähuoltoala. Haluamme tehdä pyörän huollattamisesta nopean, helpon ja vaivatomman kokemuksen.