USEIN KYSYTTYÄ

Usein kysytyt kysymykset

Käymme pyöräsi läpikotaisin läpi ja varmistamme, että se on timanttisessa ajokunnossa ja etenkin turvallinen. Alta löydät listan asioista, jotka käymme tarkasti läpi kausihuollossa:

Bikes

Tarjoamme lähtökohtaisesti vain kausihuoltoa pakettina (109€) tai kuukausisopimuksena (12,90€/kk). Huollon yhteydessä teemme sitten erikoistöitä, kuten esim. renkaan tai osien vaihtoja lisähintaan. Erikseen emme valitettavasti yksittäisiä toimenpiteitä tee. Pahoittelut.

Huoleton -sopimuksen peruutus tapahtuu tällä hetkellä vain meidän kautta. Eli laita vain rohkeasti viestiä osoitteeseen info@yeply.fi niin asia on hoidossa!
Huoltoaikojen peruutukset tapahtuvat tällä hetkellä vain meidän kautta. Laita viestiä osoitteeseen info@yeply.fi niin peruutamme aikasi puolestasi. 
Hätä ei ole tämän näköinen! Varaa uusi huoltoaika sinulle sopivaan huoltopisteeseen ja ilmoita asiasta lisätietokenttään. Vaihdamme uuden renkaan takuutyönä.
Voihan nenä, mutta ei hätää! Varaa uusi huoltoaika sinulle sopivaan huoltopisteeseen ja kerro asiasta tarkemmin lisätietokenttään. Fiksaamme pyörän kuntoon takuutyönä.

Kaikki tulevat huoltokohteemme löydät kartalta tästä: (karttaosoite)

Huoltokohteet näet myös listattuna päivämäärien mukaan tästä: (listaosoite)

Päivitämme huoltokohteita jatkuvasti, joten suosittelemme käymään kurkkaamassa kohteita muutaman viikon välein. Älä ujostele ja laita meille viestiä (info@yeply.fi), jos sinulla on toiveita huoltokohteista.

Onnistuu toki! Meiltä löytyy kaikki yleisimmät varaosat yleisimpiin pyörämalleihin. Laitathan asiasta tiedon varauksen lisätietokenttään, niin mekaanikkomme osaavat varmistaa että osaa varmasti löytyy. Otathan huomioon, että osien vaihdosta veloitamme erikseen.
Renkaiden vaihto onnistuu toki yksittäistyönä Huoleton -asiakkaillemme tai takuuhuollon yhteydessä. Muussa tapauksessa, emme valitettavasti yksittäisiä vaihtoja tee.
Tottakai! Voit tuoda omat osat tai renkaat vaihdettavaksi kausihuollon yhteydessä. Huomioithan, että osien tai renkaiden vaihto ei kuulu kausihuoltoon, joten veloitamme niistä erikseen.
Ilman muuta, Yeplyn kausihuolto sopii myös sähköpyörille! Kausihuollossa emme kuitenkaan koske pyörän sähköosiin, joten jos niiden kanssa on ongelmia, niin kannattaa olla yhteydessä ostoliikkeeseen.

Emme huolla laatikkopyöriä, mutta voimme ohjata sinut lähimpään laatikkopyöriä huoltavaan liikkeeseen.