SÄHKÖPYÖRÄ?

TERVETULOA HUOLTOON!

SÄHKÖPYÖRÄN HUOLTO 109€ TAI 12,90€ /KK

Sähköpyörän huolto

Sähköpyörää on suositeltavaa huoltaa hieman luomupyörää useammin, sillä sähkömoottorin avustus lisää voimaa ketjuun ja rattaisiin, aiheuttaen enemmän kulumista. Sähköpyörä on myös yleensä painavampi, joka taas nopeuttaa jarrupalojen kulutusta.

Huollossa on tärkeää tarkistaa ja päivittää ajotietokoneen sekä moottorin ohjelmistot, jotta sähköpyörä toimii mahdollisimman tehokkaasti. Meiltä onnistuu Shimano- ja Bosch-ohjelmistopäivitykset huollon yhteydessä lisäpalveluna varmistaaksemme pyöräsi olevan parhaassa mahdollisessa kunnossa.

GroupCreated with Sketch.

1. ETSI KARTALTA LÄHIN HUOLTOPISTEEMME

GroupCreated with Sketch.

2. VARAA AIKA ENNAKKOON TAI TUO PYÖRÄSI SUORAAN HUOLTOKOHTEESEEN

GroupCreated with Sketch.

3. SAAT VIESTIN KUN PYÖRÄSI ON NOUTOVALMIS. NOUDATHAN PYÖRÄSI ENNEN KLO 22

KAUSIHUOLLON SISÄLTÖ

 1. Vaihteiden säätö
 2. Jarrujen tarkistus ja säätö
 3. Vanteiden suoristus
 4. Napojen tarkistus ja kiristys
 5. Ohjainlaakerin kiristys
 6. Kampien tarkistus ja kiristäminen
 7. Keskiön tarkistus ja kiristäminen
 8. Polkimien tarkistus ja kiristys
 9. Kaikkien ruuvien kiristäminen
 10. Renkaiden täyttö ja tarkistus
 11. Ketjujen öljyäminen
 12. Pyörän koeajo

ASIAKKAILTAMME KUULTUA

Ritva V.
Ritva V.
Read More
"Loistavasti siis kaikki. Nopeaa toimintaa, huumorilla höystettyä ystävällistä palvelua. Ja mikä parasta pyöräni kulkee kuin rasvattu.🚴‍♂️😃. Suosittelen isolla S:llä. Ai niin hintalaatusuhde kohdallaan. "
Lauri L.
Lauri L.
Read More
"Vein jälleen pyöräni Yeplylle. Sain taas kerran yllättyä positiivisesti kuinka ammattimaista ja erittäin ystävällistä palvelua Yeplyllä on. Kiitos!"
Emmi W.
Emmi W.
Read More
Huoleton-sopimus on ollut ympäri vuoden työmatkapyöräilijälle oivallinen ratkaisu. Huolto ja palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä, olipa mukava saada taas puhdas ja huollettu pyörä käyttöön, taas rullaa mukavasti!

Onko kausihuolto sopiva sähköpyörälleni?

KYLLÄ! Kausihuollossa käymme kauttaaltaan läpi pyörän mekaaniset osat, jotka ovat hyvin samankaltaisia tai samoja kuin tavallisessa luomupyörässä. Sähköpyörän huollossa suurimpana erona on lisämaksusta tehtävä ohjelmiston päivitys, tämä on suositeltavaa tehdä jokaisen huollon yhteydessä, jotta pyörän akku ja moottori toimivat suunnitellusti.
Suosittelemme
 lämpimästi huollattamaan söhköpyöräsi säännöllisesti, keskimäärin kaksi kertaa vuodessa.

 

YEPLY TALOYHTIÖNNE PIHAAN?

Onko piha tai pyöräkellari täynnä surullisia pyöriä jotka kaipaavat hieman lempeä? No eipä hätiä! Meillä on teille ratkaisu.

Tulemme paikalle joko huoltoauton tai huoltoteltan voimin, riippuen kohteenne rajoitteista. Tilatarpeemme on n. kaksi parkkiruutua. That’s it. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveenne. 

 
139478

Huolettua pyörää. Tsekkaa lähimmät huoltokohteemme alla olevasta linkistä ja varaa aika huoltoon!