ONNEA UUDESTA PYÖRÄSTÄ!

TSEKKAA ALTA TARJOUKSEMME PRISMAN ASIAKKAILLE

ENEMMÄN ILOISIA FILLAREITA VUODELLE 2022!

Huoltoyhteistyö kaikkien pk-seudun Prismojen kanssa jatkuu. Yhdessä Prisman kanssa haluamme, että ihmisten fillarit pysyvät timanttisessa kunnossa ympäri vuoden ja että he pyöräilisivät enemmän. Tavoitteen saavuttaaksemme pyörän joka päiväinen käyttö pitää olla sen omistajalle nautinnollista ja huollattaminen vaivatonta. Yeplyn liikkuva pyörähuolto mahdollistaa sinulle kaiken tämän! Tsekkaa alta tarkemmat tiedot Prisman asiakkaille kohdistetuista huoltotarjouksista ja tule rohkeasti testaamaan liikkuvaa huoltopalveluamme kauppojen pihoissa. Jokainen pyörä on huoltamisen arvoinen!

3KK ILMAISEKSI

Yeplyn Huoleton on kiinteähintainen pyörähuoltosopimus. Maksamalla 9,90€ kuussa huollatat fillarisi meillä vuoden ajan niin usein kuin haluat. Erikoistarjouksena kaikkiin pk-seudun Prismoista 2022 ostettuihin uusiin pyöriin 3kk Yeply Huoleton- palvelua ilmaiseksi. Huoltosopimus on voimassa 12kk kerrallaan.

 

YEPLY KAUSIHUOLTO -20€

Tarjoamme uuden pyörän ostajalle vaihtoehtoisesti 20€ alennuksen Yeplyn Kausihuoltopaketista. Tuo mukaan pyörän ostokuitti sekä pyörässä roikkunut alennuskuponki niin huollamme fillarisi timanttiseen kuntoon vain 75€ hintaan! Huom. kausihuollollamme taklaat näppärästi myös uudelle pyörälle elintärkeän “ensihuollon”.

MITEN HOMMA TOIMII?

Etu on voimassa seuraavissa pk-seudun prismoissa: Herttoniemi, Espoonlahti, Iso Omena, Itäkeskus, Jumbo, Kaari, Kerava, Malmi, Olari, Sello, Tikkurila, Tripla, Viikki.

Tulemme järjestämään Prismojen pihoissa huoltoiltoja pitkin kevättä ja kesää. Lämpimästi tervetuloa testaamaan nopea ja vaivaton huoltopalvelumme!

Tiesithän että voit rekisteröidä uuden Tunturi sähköpyöräsi huolto-ohjelmaan?