Miksi fillarillasi ei ole huolto-ohjelmaa kuten autollasi?

Me haluamme tehdä pyörän omistamisesta mahdollisimman helppoa. Sinun ei enää tarvitse itse miettiä koska filarisi tulisi huollattaa, me teemme sen puolestasi uuden karhean digitaalisen huolto-ohjelmamme avulla.

Kauden 2020 aikana olemme aloittaneet yhteistyön Tunturin kanssa. Kaikille Tunturin sähköpyörille on määritetty huolto-ohjelma, jonka saat käyttöösi rekisteröimällä omasi ja pyöräsi tiedot alla olevasta linkistä. Digitaalisen huoltokirjan avulla saat automaattisesti tietoa koska pyöräsi pitäisi huollattaa. Näin otamme jälleen yhdessä ison askeleen kohti entistä nautinnollisempia ajokilometrejä!

Tunturin sähköpyörien huolto-ohjelma

Havahdutko ajoittain miettimään että miten ja kuinka usein omaa Tunturi sähköpyörääsi tulisi huollattaa? Mietit että miten pyörä säilyy timanttisessa kunnossa päivästä toiseen ja että mikään ei vain hajoa käytön seurauksena. Nämä ovat kaikki hyviä kysymyksiä ja samoja kysymyksiä esittää hyvin moni pyöränomistaja. Meidän mielestä sinulla ei edes tarvitse olla aina vastauksia kaikkeen pyörääsi liittyvään. Pääasia on että voit nauttia täysillä pyörällä ajamisesta. Joka päivä! Meidän tehtävä on huolehtia puolestasi että pyörä toimii. Tätä varten kehitimme pyörällesi sähköisen huolto-ohjelman. Jotta sinä voisit kruisailla joka päivä vailla huolen häivää!

Miksi kausihuolto?

Rämisee ja lunksuu. Ajatko sinäkin fillarisi niin loppuun että se ei enää kulje metriäkään ja vasta silloin havahdut korjauspuuhiin? Et muuten ole ensimmäinen. Niin tekee moni pyörän omistaja. Me Yeplyllä uskomme vahvasti että säännöllisesti huolletulla fillarilla meno on paljon nastempaa. Kun rakas menopelisi voi hyvin, myös sinä voit paremmin. Suosittelemmekin lämpimästi kausihuollattamaan pyöräsi säännöllisesti, keskimäärin kerran vuoteen.

Jaahas, mitkäs Tunturi pyörät?

Kevään 2020 aikana pilotoimme Yeplyn digitaalista huolto-ohjelmaa Tunturin pyrömallien E-Flexi, e-Max, e260, e275, e290, eCity, eForte, eHybrid, eLite, eMotion, Rampag, Sport and Tribe kanssa. Mikäli sinulla on jokin näistä pyörämalleista, otappa huolto-ohjelma käyttöön!