KEVÄT TULEE JA LIIKKUA PITÄÄ CORONASTA HUOLIMATTA!

Pidetään pyörät pyörimässä Coronasta huolimatta. Me haluamme auttaa kaikin tavoin ihmisiä pitämään pyörät pyörimässä hullunmyllystä huolimatta – näin autamme asiakkaitamme liikkumaan sekä tarjoamme työntekijöillemme elinkeinon. Autetaan siis toinen toisiamme.


Tsekkaa alta tarkemmin miten huolehdimme työntekijöidemme ja teidän, asiakkaidemme turvallisuudesta:

Yeplyn käytössä olevat toimenpiteet:
1. Jokainen ulkomailta palaava työntekijä asetetaan kahden viikon karanteeniin ennen paluutaan asiakastyöhön. Samaa käyttäytymistä toivomme myös asiakkailtamme epidemian ajan.
2. Suosittelemme riskiryhmiin kuuluvien asiakkaiden siirtävän huoltoajan myöhempään ajankohtaan.
3. Työntekijämme huolehtivat korostetusti käsien ja toimipaikan hygieniasta. Pestään käsiä tasaisin väliajoin huolellisesti vedellä ja saippualla sekä käytetään käsidesiä. Vältetään yleensäkin turhaa oleskelua toimistolla.
5. Huolehditaan huoltovälineiden, kuten pädien, maksupäätteiden sekä muiden työvälineiden hygieniasta jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen.
6. Vältetään huoltoautojen vaihtamista vastaavien kesken eli jokaisella on “oma autonsa”.
7. Ei jaeta turhaan markkinointimateriaalia ihmisille vaan ennemminkin kerrotaan suullisesti ohikulkijoille palvelusta.
7. Sairastetaan kotona! Kotiin jäädään erittäin pienellä kynnyksellä eli jos on vähäistä kurkkukipua tai muita flunssan oireita, niin töihin ei pidä lähteä. Samaa käyttäytymistä toivomme myös asiakkailtamme, että huoltoon ei saavuta, jos on pientäkin flunssaa.
8. Käteisen vastaanotosta on luovuttu kokonaan.
9. Pyritään pitämään “turvaväliä” asiakkaisiin, vähintään 1m.

Peruutukset:

Mikäli asiakas joutuu perumaan huoltovarauksen epidemiasta johtuen, niin olemme hyvin ymmärtäväisiä. Peruutus tehdään sähköpostitse info@yeply.fi Peruutuksesta ei aiheudu kuluja asiakkaalle. Lisäksi suosittelemme kaikille seuraavia ohjeita epidemian aikana:

  • Pidetään vähintään 1 m ‘turvaväli’ jokaiseen kanssaihmisen, jolla on flunssaoireita
  • Pysytään poissa väenpaljoudesta ja tungoksesta
  • Ei osallistuta tapahtumiin, yleisötilaisuuksiin tai isoihin kokouksiin