NASTARENKAIDEN

ASENNUS 20€

VERKKOKAUPPA.COM OSTETUILLE NASTARENGASPARILLE

ENEMMÄN ILOISIA FILLAROITSIJOITA TALVEEN 🙂

Me Yeplyllä ja Verkkokauppa.com:lla haluamme osaltamme lisätä iloisten talvifillaroitsijoiden määrää. Tarjoamme Yeplyllä talvirenkaiden vaihdon 20€/pari Verkkokauppa.com:sta ostettuihin rengaspareihin. Edun saat näyttämällä ostokuittia joko sähköisesti tai paperilla. Etu on voimassa 28.9.2020 – 4.12.2020 kaikilla huoltopisteillämme.

NASTARENKAAT

Nastarenkailla pyöräilet läpi talven ilman vaaraa äkillisestä likastumisesta. Talvirenkaiden kuvio on karkeampi kuin kesärenkaiden joten on hyvä valita hieman kapeampi rengas kuin kesällä. Uudet nastarenkaat vaativat nastojen irtoamisen ja löystymisen estämiseksi noin 40-50 kilometrin sisäänajon jolloin tulisi välttää lukkojarrutuksia. Nastarenkailla voi myös ajaa asfaltilla ja samoilla renkailla ajelet monia talvia – me hoidamme asennuksen puolestasi! Lisää tietoa saat huoltopisteeltämme

 
 

PYÖRÄHUOLTO KUUKAUSIMAKSULLA 9,90€/KK

Yeply Huoleton on enemmän kuin pyörähuoltosopimus. Tämä on suomalaisen pyöräilykulttuurin uusi aalto! Haluamme kannustaa pyörän omistajia liikkumaan vapaammin, huolettomammin ja helpommin. Ei enää tekosyitä omistaa surullista, huonosti toimivaa fillaria.

134881

Huolettua pyörää. Tsekkaa lähimmät huoltokohteemme alla olevasta linkistä ja varaa aika huoltoon!