JOKO USKALTAISIT VAIHTAA?
TUNTURI SÄHKÖPYÖRÄT 12KK HUOLTOPAKETILLA, ALKAEN 2039€

ENTISTÄ HELPOMPAA PYÖRÄN OSTAMISTA

Laadukkaat ja kotimaiset Tunturi sähköpyörät muutamalla klikkauksella suoraan verkkokaupastamme. Tarjoamme kaupan päälle 12kk Yeply Huoleton huoltosopimuksen! Toimitamme pyörän sinulle kasattuna lähimpään Yeplyn huoltokohteeseen,  ILMAISEKSI! Paikan päällä ystävällinen mekaanikkomme auttaa sinua pyörän käyttöönotossa ja tutustuttaa sinut sähköpyöräilyn lumoavaan maailmaan. Aika helppoa eikö?!

TUNTURI eCITY + 12KK HUOLTOSOPMUS

Tunturi eCITY on käytännöllinen sähköpyörä, jonka matala jalannostokorkeus helpottaa kyytin nousemista. Shimano STEPS- keskimoottorilla varustettu pyörä sopii niin miehille kuin naisillekin. Sähköavustus helpottaa ylämäkien nousemista ja vastatuuleen polkemista. Ajoasento on pysty, joten hartiat eivät rasitu. eCITY on jalkajarrullinen ja soveltuu erinomaisen hyvin kaupunkimatkoille. Pyrän varusteisiin kuuluu mm. säädettävä ohjainkannatin, jolla ajoasennon voi muuttaa helposti pystymmäksi tai matalammaksi. Lisäksi eCITY on varusetttu etu- ja takavaloilla, jotka ottavat virtansa akusta. Yhdellä latauksella voi ajaa enintään 150km. 

HINTA:  2199€

TUNTURI ePOWER + 12KK HUOLTOSOPMUS

Tunturi ePOWER on käytännöllinen sähköpyörä, jonka matala jalannostokorkeus helpottaa kyytin nousemista. Shimano STEPS- keskimoottorilla varustettu pyörä sopii niin miehille kuin naisillekin. Sähköavustus helpottaa ylämäkien nousemista ja vastatuuleen polkemista. Ajoasento on pysty, joten hartiat eivät rasitu. ePOWER on ketjuvaihteinen ja soveltuu erinomaisen hyvin kaupunkimatkoille. Pyrän varusteisiin kuuluu mm. säädettävä ohjainkannatin, jolla ajoasennon voi muuttaa helposti pystymmäksi tai matalammaksi. Lisäksi ePOWER on varusetttu etu- ja takavaloilla, jotka ottavat virtansa akusta. Yhdellä latauksella voi ajaa enintään 150km. 

HINTA:  2039€