HUOLLATAPYÖRÄSINIINUSEINKUINHALUAT

9,90€/kk

Yeply Huoleton - kuukausihintainen pyörähuoltosopimus 9,90€/kk

Yeply huoleton logo
Kiinteällä kuukausihinnalla huollatat pyöräsi millä tahansa Yeplyn huoltopisteellä niin usein kuin haluat.

MIKSI?

Yeply Huoleton on enemmän kuin pyörähuoltosopimus. Tämä on suomalaisen pyöräilykulttuurin uusi aalto! Haluamme kannustaa pyörän omistajia liikkumaan vapaammin, huolettomammin ja helpommin. Ei enää tekosyitä omistaa surullista, huonosti toimivaa fillaria.

MITEN?

Näyttävästi ja tyylikkäästi. Kuukausveloitteisen Yeply Huoleton- huoltosopimuksen voit lunastaa huoltopisteiltä tai netistä osoitteessa yeply.fi Maksat vain 9,90e/kk. Sopimus on sitova ensimmäisen vuoden ajan. Pyörän voit tuoda huoltoon mille tahansa Yeplyn huoltopisteelle pääkaupunkiseudulla niin useasti kuin haluat.

MITÄ?

Kysy ennemminkin mitä ei. Yeplyn kattava kausihuolto, vaihteiden säätö, ketjujen rasvaus tai mikä tahansa muu konseptimme puitteissa oleva hellyyden osoitus pyörällesi, kaikki samaan hintaan. Varaosista joudut kylläkin maksamaan lisähintaa.

Älä ole hassu.

My Yeply

My Yeply on digitaalinen huoltohistoria taskussasi. Se rohkaisee sinua syventämään suhdetta rakkaaseen pyörääsi. Loimme palvelun jotta te voisitte yhdessä nauttia huolettomista ajokilometreistä ympäri vuoden. Kuvittele että My Yeply on kuin liima joka linkkaa teidät saumattomasti yhteen.

Mikä liikkuva pyörähuolto?

Me Yeplyllä uskomme että pyöräily kuuluu kaikille ja että jokainen pyörä on huoltamisen arvoinen. Tuomme liikkuvan pyörähuollon lähellesi kuin jäätelöauto konsanaan - päivisin työpaikallesi ja iltaisin naapurustoosi. Tavoitteemme on rohkea – mullistaa koko pyörähuoltoala. Haluamme tehdä pyörän huollattamisesta nopean, helpon ja vaivatomman kokemuksen.